Heldoorn Eggels Netwerk Notarissen on LinkedIn Heldoorn Eggels Netwerk Notarissen on LinkedIn

Dienstverlening en uitbraak coronavirus

Ons kantoor blijft geopend zolang dit op een verantwoorde wijze mogelijk is en dit niet door de overheid wordt 'verboden'. Vanzelfsprekend nemen wij alle maatregelen in acht die de overheid in het kader van het COVID 19-virus (coronavirus) neemt. Onze dienstverlening zal daardoor wel anders zijn. Zo geven we geen handen en bewaren we een veilige afstand.

Voor de veiligheid van onze cliŽnten en onszelf verzoeken wij cliŽnten alleen naar ons kantoor te komen als zij geen klachten van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts ervaren. Als u niet naar ons kantoor kunt of wilt komen, verwachten wij dat u ons daarover zo snel mogelijk bericht en zoeken we met u naar een oplossing om de dienstverlening door te laten gaan, eventueel op een later tijdstip.

Het ondertekenen van akten doet de notaris alleen met partijen die direct betrokken zijn bij de transacties. Neem dus geen vrienden, familie, adviseurs etc. mee naar kantoor. Indien er derden zijn meegekomen dan verzoeken wij deze ons kantoor niet te betreden dan wel in de grote hal voor de ingang van ons kantoor te wachten.

Tijdelijk worden er geen bespreekafspraken gedaan. Indien en zodra mogelijk kunnen besprekingen bijvoorbeeld ook via telefoon of andere communicatiemiddelen plaatsvinden.

In bepaalde gevallen is ondertekening van een akte per volmacht mogelijk en wij zullen met u overleggen wanneer dit de voorkeur geniet.

Wij doen ons uiterste best om goed bereikbaar te zijn op 036-5340520. Het kan wellicht voorkomen dat wij door een kleinere bezetting iets minder bereikbaar zijn dan u van ons gewend bent. Wij vragen u dan ook bij voorkeur te mailen naar info@heldoorneggels.nl

Bovenstaande werkwijze is afgestemd met onze collega notarissen in Almere. De duur van deze maatregelen wordt telkenmale gelijkgeschakeld met de termijn die de Rijksoverheid aangeeft.

Wij hopen u met bovenstaande maatregelen zo goed mogelijk van dienst te zijn in deze crisis en wij rekenen op uw begrip.